Studeren in Engeland is TOP

Studeren in Engeland een keuze waar je zeker geen spijt van zult krijgen.

Wil je studeren aan een universiteit in het buitenland, maar kun je niet de juiste bestemming kiezen? En hoe zit het met Groot-Brittannië? Britse universiteiten staan ​​elk jaar op de hoogste ranglijst van de beste universiteiten ter wereld. Over het algemeen wordt het Britse onderwijssysteem beschouwd als een van de hoogste kwaliteit. In ons artikel geven we u een paar redenen om voor Engeland te kiezen en we hopen je te helpen bij uw beslissing.

  • Aanmelding voor Britse universiteiten

Veel studenten zien enkel complicaties als ze nadenken over het aanmelden bij buitenlandse universiteiten. Mischien moet je meer documenten sturen dan naar de Nederlandse of Belgische universiteiten, maar je hebt absoluut niets om je zorgen over te maken. Britse universiteiten zullen je middelbare schoolcijfers eisen, bewijs van Engels, een certificaat voor afstuderen en een persoonlijke verklaring - klinkt niet ingewikkeld, toch? Daarnaast zullen onze specialisten je helpen bij het verzamelen, controleren en adviseren bij de documenten. 

 

  • Ben je geen echte uitblinker?

Anders dan in Nederland & België kijken universiteiten in Engeland niet alleen naar cijfers tijdens het toelatingsproces. Maar voor Britse universiteiten is je motivatie behoorlijk belangrijk. Dit betekent dat als je een aantal mindere cijfers hebt, maar je bent vastbesloten en gemotiveerd en je beschrijft het goed in je "persoonlijke verklaring", je een grote kans hebt om toegelaten te worden. Als je andere ervaringen hebt (zoals werk, cursussen, certificaten, taalstudies in het buitenland), maakt dit je tijdens het selectieproces veel aantrekkelijker dan andere kandidaten.

Waarom naar Engeland?

 

  • De beste universiteiten ter wereld – Ja, het is waar! Het Verenigd Koninkrijk bekleedt al enkele jaren een positie met het beste hogeschoolonderwijssysteem ter wereld! Door een van de universiteiten in Engeland te voltooien, krijg je een enorme toegevoegde waarde die elke werkgever zeker als meerwaarde meeneemt.
  • Postuniversitair werk - 92% van de Britse universitair afgestudeerden binnen 6 maanden een baan vind binnen hun studierichting.
  • Netwerk opbouwen - Een van de grootste voordelen van studeren in het buitenland is absoluut het netwerk. Naast het krijgen van vrienden van over de hele wereld, kun je ook de directeuren en managers van de grote bedrijven leren kennen die vaak lesgeven aan deze universiteiten.

 

  • Verbetering van de taal - Buiten het zeer hoge onderwijs zal je tijdens een studie in Engeland je taal Engelse taalvaardigheid naar een zeer hoog niveau brengen. Daarbij is Engels de belangrijkste taal ter wereld!
  • Interessante studiegebieden - Studies in Engeland bieden een aantal spannende studiegebieden en studenten weten vaak niet wat te kiezen. In dit geval raden we aan een counceling gesprek in te plannen met onze experts. Dit maakt het gemakkelijker voor jou om te kiezen wat jr leuk vindt.
Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.