Accommodatie in Engeland

Hoe wonen studenten in Engeland?*

Het voordeel van studeren in Engeland is dat accommodatie rechtstreeks door universiteiten wordt verzorgd, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je niets zult vinden bij aankomst in Engeland. Onder studenten is het echter ook steeds populairder om particuliere accommodatie te organiseren. Privé-accommodatie kan goedkoper zijn dan universitaire accommodatie en je hebt meer privacy en ruimte om te ontspannen.

In Engeland wordt het grootste deel van de accommodatie wekelijks betaald. Maandelijkse huur, kost de student gemiddeld 400 tot 600 pond voor een privékamer in een gedeeld appartement (In Londen kun je hogere prijzen verwachten).

Bij taalscholen is het altijd mogelijk om je accommodatie via de taalschool bij te boeken. Hierbij komt ook vaak de optie van een gastgezin terug of gedeelde studenten accommodatie.

Kun je niet direct vinden waar je naar opzoek bent? Sommige studenten kiezen ervoor om de eerste periode gebruik te maken van bijvoorbeeld een hostel, AirBNB, Couchsurfing of boeken zelf een gastgezin. en bekijken hun opties zodra ze op locatie zijn en al wat vrienden gemaakt hebben op de school. 

*Het kan zijn dat de content van deze pagina is verouderd, neem contact met ons op voor de actuele informatie. 

 

Studentské ubytování v Anglii

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.