Accommodatie opties in Engeland

Via de universiteit of liever privé accommodatie?

Campus / Dorm accommodatie

Deze accommodatie wordt vaak aanbevolen voor studenten die in het eerste jaar instromen. Vanaf het begin moet je een beetje wennen, en deze vorm van accommodatie zal je veiligheid geven van het hebben van woningruimte en je bent direct met medestudenten. Als je het te duur vindt, kun je nog een half jaar rondkijken en een privéwoning zoeken, zelf of met medestudenten die je dan hebt leren kennen. Het voordeel is echter het sociale aspect omdat je constant contact met studenten hebt. Je zult snel nieuwe vrienden maken en je zult ook makelijker je gesproken Engels verbeteren. In Engeland is deze vorm van accommodatie vaak in prachtige Victoriaanse gebouwen met een historisch tintje. Moderne uitrusting of de mogelijkheid van sportieve activiteiten zijn vanzelfsprekend en vaak inbegrepen in de huurprijs.

Privéverhuur

Als je vanaf het begin zoveel mogelijk geld wilt besparen, is privé accomodatie via particuliere huur een betere optie. Je bent wel op jezelf aangewezen om deze accommodatie te vinden en het doen van goede research is aanbevolen. Vaak moet je ook een paar maanden borg betalen dus de juiste keuze maken is verstandig! Je zult bij deze vorm van huisvesting ook meer privacy hebben dan de accommodatie via de universiteit. 

Gastgezin

Ga je naar een taalschool of een High-School jaar doen in Engeland dan heb je vaak ook de mogelijkheid te verblijven in een gastgezin. Je verblijft dan bij een lokaal gezin in huis en draait mee in hun huishouden. Er is geen betere manier ook Engeland als land en cultuur te leren kennen en dit is ook de beste manier om nog intensiever met de taal bezig te zijn. In de meeste gevallen zijn hierbij ook de maaltijden (in ieder geval ontbijt en avondeten) inbegrepen.

Ubytování pro studenty v Anglii

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.