Business English

Voor wie is de Zakelijk Engelse cursus geschikt?

Zakelijk Engelse cursussen zijn gericht op het lesgeven van terminologie die wordt gebruikt in het bedrijfsleven, het uitbreiden van woordenschat op economische en financiële voorwaarden, en het ontwikkelen van geschreven en gesproken taal. Deze cursussen zijn vooral bedoeld voor degenen die van plan zijn om economische onderwerpen in het Engels te studeren, zich beter in een Engelstalige zakelijke omgeving willen kunnen bewegen of die willen blijven studeren in hun moederland of een ander land.

Wat leer je in zakelijk Engels?

Beheers vooral de zinnen en de professionele taal die op zakelijk gebied wordt gebruikt. Je leert ook hoe je projecten presenteert, zakelijke vergaderingen organiseert of formele zakelijke brieven en emails schrijft, en meer te weten komt over de zinnen die worden gebruikt in verband met aanbod, vraag, bestellen, claimen, betalen, etc.

Kan ik een Zakelijk Engelse cursus combineren met een andere cursus?

Op elke school zijn de lessen anders en soms wordt zakelijk Engels gecombineerd met Algemeen Engels, soms wordt het volledig onafhankelijk onderwezen. Op bijna alle scholen heb je wel een B1 niveau nodig om toegelaten te worden tot de Zakelijk Engelse cursus omdat je al een gedegen beheersing van de taal nodig hebt om deze cursus te volgen.

*Bekijk de actuele taalcurusmogelijkheden in Engeland. 

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.