Jongeren cursussen in Engeland*

Jongeren cursussen in Engeland

Jongeren cursussen in Engeland zijn voornamelijk ontworpen voor jongeren van 12 tot 21 jaar en worden steeds populairder in Nederland. Het is een geweldige combinatie van studie, entertainment en lokale cultuur. Na het afstuderen blijven de studenten vrienden van over de hele wereld. Cursussen worden aangeboden in de vorm van een pakket, dat alle kosten van lesgeven, accommodatie en andere diensten omvat. Bekijk een uitgebreid aanbod aan jongeren cursssen op www.juniorcursussen.nl

 De studenten zijn erg onder de indruk. Na de training wordt altijd een interessant programma voorbereid, in de vorm van sportactiviteiten of bijvoorbeeld excursies van een halve dag in de omgeving. Het grootste deel van het weekend is een dagje uit. Alle activiteiten worden begeleid door ervaren leiders. Engels studeren wordt op een effectieve en leuke manier uitgevoerd. Studenten worden verdeeld in klassen op basis van hun niveau van het Engels. Gewoonlijk ontvangen ze een niveautest op de eerste dag van hun studie en elke student ontvangt een certificaat van voltooiing van de cursus.

 We bieden een breed scala aan interessante locaties in Engeland, dus er is volop keuze!

Wat is inbegrepen in een jongeren cursus:
  • Cursussen Algemeen Engels van circa 15 uur per week
  • Accommodatie in een gezin of residentie met volpension
  • Uitgebreid programma na lessen en in weekenden - sportactiviteiten, filmavonden, BBQ, karaoke en nog veel meer
  • Excursies van een halve of hele dag
  • Handboeken, certificaat van voltooiing van de cursus
  • Luchthaventransfers
  • Gekwalificeerd toezicht tijdens activiteiten

*Het kan zijn dat de content op deze pagina is verouderd, neem contact met ons op voor de actuele informatie. 

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.