Studentenwerk in Engeland

  • Werken in een bar of in een restaurant - De Engelsen zijn, net als Nederlanders, grote levensgenieters en er is dus voldoende werk in de horeca te vinden, net als studenten banen in Nederland. Aanvankelijk worden studenten het vaakst ingezet als hulp in bars, restaurants en fastfood (KFC, McDonalds, Subway, Burger Kings en anderen)
  • Hulpwerk in magazijnen - Groot-Brittannië is een van de grootste opslag- en transportlocaties van Europa, waar goederen van over de hele wereld worden opgeslagen. Dit type werk is het meest gebruikelijk voor mannelijke studenten.
  • Schoonmaken, oppassen - Studenten hebben goede mogelijkheden om te werken binnen de schoonmaakindustrie in hotels of particuliere woningen. Een andere optie is 's avonds babysitten, wat als extra voordeel ook je gesproken Engels kan helpen. Je kunt natuurlijk ook kiezen om au pair in Engeland te worden. 
  • Werk in winkels en boetieks - Het is waar dat werk in de winkel vaak een hoog niveau Engels vereist. Maar als je slim bent en je bent op het juiste moment op de juiste plek, is dit zeker een goede mogelijkheid! Vergeet niet om je cv regelmatig te verspreiden waar mogelijk!
  • Online marketing - Groot-Brittannië is een van de grootste exporteurs ter wereld en vaak zijn grote e-shops of logistieke bedrijven op zoek naar een helpende hand voor Europa. Bekijk de deals op het internet en kijk op recruitment sites. 

Minimální mzda v Anglii

*Het kan zijn dat de content op deze pagina is verouderd. 
Neem contact met ons op voor de actuele cijfers.

De Nederlanders en Belgen reizen al vele tientallen jaren naar Engeland. Maar houd er rekening mee dat je hen altijd een stap voor blijft. Als werkgevers zien dat je in Engeland studeert, zullen ze heel anders tegen je aankijken dan je landgenoten. Studenten die met Information Planet naar Engeland zijn gereisd, vinden meestal snel werk. Als je geluk hebt en vooral wilt werken, zul je het vinden. Vergeet echter niet dat je naar Engeland gaat om te studeren!

Práce při studiu v Anglii

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.