Veelgestelde vragen Studeren in Engeland

 

Moet ik betalen voor mijn studie in Engeland?

Ja. In Engeland wordt collegegeld betaald op de universiteit. De hoogte hangt af van de school en het type studie. Als EU-burger kun je echter een studielening aanvragen om te studeren waarmee u op een handige manier de studiekosten dekt. U kunt meer lezen over de lening in de secties - Waarom studeren in Engeland - Studiefinanciering.

Kost het iets om een aanvraag in te dienen? 

Wij werken met een gratis oriëntatiegesprek, hier kom je alles te weten over hoe wij werken, wat de mogelijkheden zijn etc. Voor het verwerken van een volledige aanvraag bij een universiteit vragen wij een vergoeding de kosten hiervan vind je terug op onze kosten pagina.

Ik heb een Bachelor, kan ik mij aanmelden voor een Master?

Absoluut ja! Je kunt je met een Bachelor aanmelden voor een Master studie. Je hebt enkel een Engels certificaat nodig (gedetailleerde informatie op de websites van de school) en een certificaat van voltooiing van de bacheloropleiding.

 Wat moet ik allemaal regelen?

Alle documenten voor het verwerken van de aanvraag zijn benodigd, je vindt deze op de pagina "Toelatingseisen ". Het verschil tussen een bachelor (undergraduate) en een Master "postgraduate degree" is slechts een extra post-graduate studie document - een bachelor's degree certificaat en een bachelor's degree voor een master's degree.

Wanneer is de deadline voor het indienen van een aanvraag?

De algemene deadline voor het UCAS online platform voor het indienen van aanvragen in Engeland is 15 januari. Maar het is niet van toepassing op alle scholen! Veel van onze partnerscholen vereisen directe inzending van documenten of het invullen van uw aanvraagformulier. Deadline dus min of meer in Engeland hangt af van de opleiding, bij veel van onze directe contacten is het zelfs mogelijk om je tot de week voor de start van het programma nog aan te melden!

Is jouw vraag nog niet beantwoord?

Via de onderstaande button kom je op de contactpagina, hier kun je direct een mail sturen met jouw vragen, een gratis oriëntatiegesprek inplannen of je aanmelden voor één van onze infosessies. Daarnaast kun je meer actuele informatie vinden op de Information Planet website. 

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.