10 redenen om in Engeland te studeren

Er zijn er meer, maar wij geven je onze top 10 redenen om in Engeland te studeren

Londýn a doubledecker

  • De beste universiteiten ter wereld - Ja, het is waar! Het Verenigd Koninkrijk bekleedt al enkele jaren de positie met het beste hogeschoolonderwijssysteem ter wereld! Door een opleiding in Engeland te voltooien, krijg je een enorme toegevoegde waarde die elke werkgever zeker in aanspreken
  • Werk - 92% van de universitair afgestudeerden in Engeland werkt binnen 6 maanden succesvol in het veld
  • Biografie - Je zult anders zijn, interessant! Op dit moment kunnen maar weinig Nederlandse of Belgische studenten aangeven dat ze afgestudeerd zijn op een Engelse school. Je krijgt connecties in Groot-Brittannië en er is een grote kans in Nederland om snel een goede ​​baan te vinden
  • Netwerk - Een van de grootste voordelen van studeren in het buitenland is absoluut het netwerk. Naast het krijgen van vrienden van over de hele wereld, kun je kennismaken met de directeuren en managers van de grote bedrijven die vaak deze universiteiten bezoeken, zo bouw je aan een waardevol internationaal netwerk.
  • Verbetering van de taal - Ben je bang voor taalbarrières? Absoluut niet! Net als jij zijn de studenten die naar de school komen studenten van over de hele wereld met dezelfde zorgen over onder andere taalniveau. Als je toegelaten bent betekent dit dat je Engels voldoet aan de vereisten. De docenten zijn hartstikke behulpzaam en als je iets niet begrijpt in de eerste weken, leggen ze het je graag uit. Na afloop zul je zien dat je zelfs denkt en droomt in het Engels. :)
  • Angst overwinnen - Zelfs vandaag de dag schamen mensen zich om buiten de gebaande paden te begeven. We leven nog steeds in de gewoonten van 20 en 30 jaar geleden toen mensen met slechts een kleine kring mensen omgingen. Een van de grote voordelen is het breken van deze angst en open en zelfstandiger worden. Je krijgt het vermogen om mensen te bereiken, te leren kennen een vaardigheid die je zeker in je leven zult omarmen en die je verder zal brengen
  • Algemene vaardigheden - Leer hoe het in het buitenland werkt - wat werkt beter in je eigen land of wat juist niet.
  • Bedrijfsomgeving - Met een diverse markt krijg je de kans om je eigen bedrijf te starten of bedrijven te leren kennen in een van de beste zakelijke omgevingen ter wereld.
  • Interessante studiegebieden - Een studie in Engeland biedt een aantal interessante studiedisciplines en studenten weten vaak niet wat te kiezen. Daarom raden we je aan een paar persoonlijke tests uit te voeren om erachter te komen wat je onderscheidt en welk vakgebied voor jou geschikt is, ook de oriëntatiegesprekken met onze studieadviseurs kunnen je hierbij helpen.
  • Vooroordelen voorkomen - Mensen hebben vaak vooroordelen en na het avondjournaal te hebben bekeken, maken ze een idee van mensen op basis van ras of nationaliteit. Bij aankomst in Engeland zul je echter merken dat veel hiervan niet klopt, Engeland kent zeer veel migranten families die allen op een zeer prettige manier samenleven. 
Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.