Studeren in Londen

Plan direct jouw vrijblijvend adviesgesprek...

Londen is de bekendste stad van Engeland en daarmee ook een van de populairste studiebestemmingen met alle voordelen van een studie in Engeland! Voor een studie in Londen heb een zeer ruime keuze uit lokale universiteiten, maar ook campussen van andere grote nationale universiteiten en andere onderwijsinstellingen. Er is dan ook voor iedere studierichting wel een goede mogelijkheid te vinden.

Zoek onderstaand bij meer dan 20 instellingen naar de studiemogelijkheden in Londen. Of je nu op zoek bent naar een gerichte muziekstudie bij BIMM Institute wilt volgen, voor top onderwijs aan London South Bank University gaat of voor het hoogst haablare in de wereld van Fashion wilt gaan via Condé Nast College. Ontdek zelf de mogelijkheden of laat onze adviseurs jou helpen bij het verkennen van de studiemogelijkheden!

Bekijk de studiemogelijkheden in Londen:

Sorry, we hebben geen school bij jouw zoekopdracht gevonden

Bekijk meer scholen

Accommodatie in Londen

Londen is een van de duurste studeren van Engeland, dit geldt zeker ook voor studenten. Dus het is zeker aan te raden om jezelf goed voorbereiden voor je vertrekt voor je studie in Londen! We hebben al wat informatie over de verschillende accommodatie mogelijkheden in Engeland

Een aantal universiteiten in Londen hebben speciaal voor internationale studenten de optie om gebruik te maken van accommodatie op de campus. Deze wordt dan gegarandeerd indien studenten zich tijdig hebben ingeschreven. Deze accommodatie wordt namelijk ook aangeboden aan lokale studenten, maar deze mogen zich er pas later op inschrijven waardoor er dus een garantie geldt voor internationale studenten! Deze accommodatie is vaak ook nog eens zeer betaalbaar in vergelijking tot de alternatieven! 

Ben je toch opzoek naar andere opties buiten de universiteit om, dan kun je ook altijd contact met ons opnemen. We hebben een aantal samenwerkingen met verschillende accommodatie providers in Londen. Deze bieden zowel studenten kamers / gedeelde appartementen, als verblijf in een gastgezin aan. Dit kan een prima optie zijn om zo in ieder geval je eerste maanden te overbruggen en vanuit een rustige en veilige omgeving op zoek te gaan naar eventuele andere accommodatie. Natuurlijk kun je ook altijd gewoon de huidige accommodatie verlengen! 

*Het kan zijn dat de content van deze pagina is verouderd, neem contact met ons op voor de actuele informatie. 

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.