Opleidingen in Engeland

Hoger onderwijs in Engeland?

De bachelorstudie duurt drie jaar, voor meer veeleisende onderwerpen (medicijnen, enz.) vier, soms vijf jaar. Onder het bachelorprogramma is het mogelijk om naar Erasmus of andere uitwisselingsprogramma's over de hele wereld te reizen. Master's Studie is bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de beste universitair onderwijs in het Engels, die kan worden verkregen in Europa en de wereld.

Een masterstudie duurt 1 of 2 jaar (afhankelijk van het studiegebied). Het doel van masterprogramma's is om je kennis en professionele vaardigheden te vergroten, om je professionele competentie te verbeteren.

Year-0 / Foundation YearHet nuljaar, in het Engels, genaamd "foundation", is ontworpen in het Verenigd Koninkrijk om de kloof te overbruggen tussen je huidige kennis en vaardigheden en die vereist zijn voor toelating tot een bachelorstudie. Dit jaar is te vergelijken met je P in nederland waarbij je volledige Bachelor studie dan dus 4 jaar duurt. Je hebt de mogelijkheid om na je Foundation Year jezelf aan te melden voor andere universiteiten voor je Bachelor.

studenti univerzity v Anglii

Vind jouw studie!*

Sorry, we hebben geen school bij jouw zoekopdracht gevonden

Bekijk meer scholen

*Bekijk het actuele studeeraanbod in Engeland. 

Keuze gemaakt of hulp nodig bij het kiezen van de juiste studie?

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.