High School in Engeland

Download nu de high-school brochure!

High School in Engeland

Ben je tussen de 15 en 19 jaar oud, ook dan kun je in Engeland een opleiding volgen, namelijk bij een échte Engelse High School. Op een High School in Engeland draai je in principe een volledig schooljaar mee en krijgt zo een kijkje in het typisch Britse schoolleven. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om twee jaar te volgen en een Brits High School diploma te behalen.

De High School mogelijkheden in Engeland hebben we onderverdeeld in drie verschillende programma's, namelijk het Classic, Public en UK Boarding programma. Je vind hieronder een korte omschrijving van deze High School programma's. Volledige informatie over de High School in Engeland mogelijkheden vind je ook terug op onze hoofdwebsite waar je onder andere ook de actuele prijzen, concrete scholen en alles wat inbegrepen is terug kunt vinden.

High School Engeland - Classic

Bij dit programma kom je automatisch in de ‘Sixth Form’ terecht, wat te vergelijken is met havo en vwo in Nederland en tso en aso in België. Je word geplaatst op een High School ergens in Engeland of Schotland, (dit kan overal zijn) en in de buurt van deze school word je bij een geschikt gastgezin geplaatst. Hiernaast mag jij zelf bepalen hoelang je in het buitenland wilt verblijven. Zo kun je een heel schooljaar volgen (10 maanden), maar is het ook mogelijk om één trimester, als High School Student door het leven te gaan.

Lees de volledige informatie over het high school uk classic programma...

High School Engeland - Public

Er is ook de mogelijkheid voor een High School programma op een Public School. Je bent opnieuw verzekerd van kwalitatief en erkend onderwijs en je zal niet de enige international student zijn. Een Public School in Engeland of Schotland wordt gesubsidieerd door de overheid. Dit is terug te zien in de kosten en daardoor wordt het programma toegankelijker voor internationale studenten!

Lees de volledige informatie over het high school uk public programma...

High School Engeland - UK Boarding

Uiteraard kun je ook kiezen voor de ervaring ‘net zoals in de film’. Dan kan met het Boarding School programma in Engeland! Woon in een internationale gemeenschap met leerlingen uit Engeland zelf en uit andere landen. Maak vrienden van over de gehele wereld. Deze vriendschappen zijn vaak voor het hele leven. Op een boarding school heb je het gevoel dat je met andere leerlingen en docenten als één grote familie samenwoont. Een once in a lifetime experience waar je je persoonlijk kunt ontwikkelen! 

Lees de volledige informatie over de high school uk Boarding programmas...

 

 

Een highschool in de UK is een uniek avontuur waarbij je jouw Engelse taal goed kunt bijspijkeren. Wil je liever naar een ander land op highschooluitwisseling? Bekijk al onze highschoolbestemmingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een High School in Amerika of Canada?

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.