Foundation Year

Wat is een Foundation Year?

Het nuljaar, in het Engels, genaamd "foundation", is ontworpen in het Verenigd Koninkrijk om de kloof te overbruggen tussen je huidige kennis en vaardigheden en die vereist zijn voor toelating tot een bachelorstudie. Dit eerste jaar kent vele namen in het Engels, zoals de bovengenoemde of voorbereidende cursus of traject, year zero pathway, etc... Het doel is om uw bestaande taalvaardigheden en academische vaardigheden aan te vullen. Het dient voornamelijk internationale studenten die gewend zijn aan een andere manier van lesgeven en nog een achterstand hebben in te taal of andere academische vaardigheden, ze weten niet hoe ze academische papers moeten schrijven of willen deze vaardigheden gewoon verbeteren vóór het begin van hun studie.

 

Bekijk de actuele studeermogelijkheden voor een Foundation Year in Engeland. 

Wat zijn de voordelen van een Foundation Year?

  • Verhoogde toelatingskansen

Via een Foundation Year heb je vaak veel grotere toelatingskansen, ook tot hoger gerankte universiteiten als je de juiste foundations kiest.

  • Kleinere cultuur shock

Met alleen nog ervaring in een buitenlands onderwijssysteem, waar elk essay van belang is, kan het voor sommige studenten beangstigend zijn om in Engeland te studeren. Daarom krijg je tijdens het nuljaar meer steun van docenten en universitair personeel

  • Taalverbetering voor Bachelors

Als je uitblinkt in een professioneel onderwerp, maar je Engels zwakker is dan je zou willen, is de Foundation de juiste keuze voor jou!

  • Automatische stappen richting de bachelor opleiding

Als je wilt doorgaan met de bacheloropleiding aan dezelfde universiteit waar je de Foundation Year hebt gevold, hoeft je de aanvraag niet opnieuw in te dienen - je gaat automatisch door naar het eerste jaar.

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.