Studiekosten in Engeland

Wat ga je betalen aan collegegeld op een universiteitscampus in Engeland?

Bachelor

  • Het Britse onderwijssysteem is een van de beste ter wereld, dus je moet ook op hogere kosten van het onderwijs rekenen.
  • Natuurlijk zijn de bedragen afhankelijk van of je een bachelor- of masterstudie volgt. 

Master

  • Voor een Masterstudie moet elke universitiet apart kosten in rekening brengen, dus de tarieven van de masterprogramma's kunnen variëren, afhankelijk van de universiteit.
  • Zelfs binnen de universiteit kun je verschillende collegegelden betalen, afhankelijk van welke discipline je zou willen studeren. 

Aangezien er zo'n grote verschillen zijn in de kosten tussen de studieniveaus, opleidingen en scholen. Kijken we graag met jou mee voor een passende studie in het buitenland. Graag bespreken we jouw wensen en voorkeuren via een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. We kijken welke studie, school en bestemming past bij jou als persoon én binnen jouw budget. We denken graag met je mee en bespreken alle mogelijkheden. 

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.