Hoe accommodatie vinden in Engeland

Hoe kun je het meest effectief zoeken naar studentenhuisvesting in Engeland

  • Facebook Groups - Als u op zoek bent naar een privé-accommodatie, dan is Facebook een van de meest voorkomende opties. Je vindt aanbiedingen rechtstreeks van verhuurders, evenals studenten die op zoek zijn naar een onderhuurder of iemand als huisgenoot.
  • Internetportals - Bieden een breed scala aan aanbiedingen voor gedeelde huisvesting, voor zowel verhuur voor lange termijn als korte termijn. Het is wel aan te raden vooraf een aantal accommodaties te bezoeken voordat je ergens mee akkoord gaat. Een voorbeeld van een portal vind je hier. 
  • Easyroomate - website met aanbod voor kamergenoten. Vul voor het invullen van de zoekopdracht een kort registratieformulier in, voer je vereisten in op basis van de filter mogelijkheden en je kunt beginnen met zoeken :)
  • Student dorms - Bijna elke universiteit in het Verenigd Koninkrijk biedt student dorm accommodatie aan. Deze vorm van accommodatie is een beetje duurder dan particuliere woningen, maar aan de andere kant is het aanbod inclusief meubilair en/of keukenapparatuur. Als je geïnteresseerd bent in deze accommodatie, bekijk dan de pagina's van de geselecteerde school.
  • Couchsurfen / Airbnb - Als je geen van deze opties hebt kunnen benutten voor je vertrek, heb je nog steeds de mogelijkheid om een ​​plek te vinden voor tijdelijke huisvesting! Couchsurfing is een platform waar lokale mensen gratis ruimte bieden voor een paar dagen. Dit geeft je niet alleen tijd om te zoeken, maar bespaart u ook geld. Een andere optie is Airbnb. Deze site werkt net als Couchsurfing, alleen met een vergoeding. Huizenprijzen variëren afhankelijk van het aanbod en bij aankomst kunt u onderhandelen met de eigenaar tegen een voordeligere prijs in het geval van een langer verblijf.
Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.