General English

Voor wie zijn deze cursussen geschikt en wat zijn de niveaus?

Algemeen Engels is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Cursussen zijn gericht op algemene kennis en niveaus variëren van school tot school - de eerste dag op school leg je een niveautest af om te weten op welk niveau Engels je zit. Soms heb je ook voor je vertrek al een digitale niveau test.

Wat ga je studeren in deze cursus?

Cursussen behandelen alle verschillende onderdelen van het Engels - lezen, schrijven, praten en luisteren . Veel scholen bieden 's middags gespecialiseerde cursussen gericht op een van deze secties. In sommige scholen kun je ook zogenaamde keuzevakkengerichte cursussen over een bepaald onderwerp vinden, bijvoorbeeld: klanten service, internationale relaties, aviation, mediastudies, ...

Wanneer beginnen deze cursussen?

Meestal beginnen de cursussen Algemeen Engels elke maandag , maar ze zijn allemaal afhankelijk van de school. De eerste maandag is de zogenaamde oriëntatiedag, op deze dag geeft de school je alle informatie over de school, de lessen of de stad waar je in studeert.

Hoe zit het met het bijwonen van taalcursussen in Engeland?

Aanwezigheid is niet verplicht, maar als je van plan bent om de cursus af te ronden met een certificaat, dien je natuurlijk wel de lessen te volgen.

Wat krijg je na het afstuderen?

Aan het einde van de cursus ontvang je meestal een certificaat met: het behaalde niveau van de taalkennis, het totale aantal weken cursus, je aanwezigheid tijdens de cursus (in%). Dit kan echter per school verschillen!

*Bekijk het actuele taalcursusaanbod in Engeland. 

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.