Bexhill College

Het Bexhill college biedt niet alleen opleidingen op A levels, maar ook een grote verscheidenheid van beroepsgerichte opleidingen op niveau 2 en 3. Er worden ook voor hoger onderwijs niveau 4 geboden. Je kunt er studeren met een VMBO, HAVO en VWO diploma! Deze school is uiterst geschikt voor 16 tot 19 jarigen. Het Bexhill college staat bekend om  zijn uiterst goede educatie en hoge slagingspercentages. Er is wel keuze uit 40 verschillende studies waarbij je intensieve begeleiding krijgt. De locatie is prachtig, namelijk aan de kust. Ook zijn er veel internationale studenten te vinden op Bexhill College.

Studies bij Bexhill College

Met welk niveau kan je terecht bij het Bexhill College. Er zijn genoeg verschillende studies die je kunt volgen en er zijn 40 verschillende studierichtingen waaruit je kunt kiezen:

  • Art - Media & Design
  • Business & Law
  • Hospitality & Tourism
  • Hospitality - Food & Catering
  • Child Health & Social Care
  • Computing & ICT
  • Hair & Beauty
  • Humanities

Toelating & Advies

Soms kan het moeilijk zijn om het onderwijssysteem in Nederland te vergelijken met die van een ander land. In elk land zijn wel meerder niveaus die je kunt vergelijken met het MBO in Nederland. Of je nou vmbo, havo of mbo (niveau 1,2,3) hebt, je kunt zeker terecht op een Engelse College.

Campus

Bexhill College is te vinden in het Zuidoosten van Engeland op de meest prachtige locatie. Het strand is makkelijk te voet te bereiken vanaf de school en de residenties voor de studenten liggen op 5 minuten lopen van de school. Je kunt ook verblijven in een gastgezin, zo leer je ook meer over de Engelse cultuur. Veel gastgezinnen nemen heel graag een internationale student in huis. Voor de strandliefhebber is Bexhill de perfecte plek om te wonen, want het ligt namelijk aan de kust. London is binnen 1,5 uur te bereiken met de trein. Ook kun je met de trein naar het leuke Brighton, waar je binnen 50 minuten met de trein kunt zijn.

 

Campus en faciliteiten

Bexhill College biedt vele fantastische faciliteiten, zodat je eigenlijk de campus niet eens af hoeft om je na schooltijd te vermaken! De school biedt vele culturele, sportieve en gezellige activiteiten aan.

-Tv studio

-Science labs

-Gym (gratis voor studenten)

-Bibliotheek

-Sportvelden

-Georganiseerde activiteiten buiten school

-12 sport academies

-Theater en musical

-Student counsil

-Creative writing - student magazine

-Studenten residentie

 

*Bekijk het actuele aanbod van Bexhill College

Universiteit in nummers

40
Richtingen

99%
Slagingspercentage

Wil jij aan de school studeren?

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.