Blog 1 Tess in Engeland

Hi!
"Ik ben Tess en ik heb er voor gekozen om mijn carrière even op pauze te zetten en weer te gaan studeren. Over twee weken vertrek ik naar Engeland om daar aan mijn Master Business & Organisational Psychology te beginnen. Ik heb er echt super veel zin in. Ik ga op de campus van Coventry University wonen en studeren."

MIJN VERHAAL

Even terug naar het begin. Ik ben in 2008 afgestudeerd van het NHTV en was even klaar met scripties schrijven. Na een aantal jaren werken begon het toch steeds meer te kriebelen om naar het buitenland te gaan. Ik ben zelf een groot fan van buitenlandervaringen en ben van mening dat dit erg belangrijk is voor je persoonlijke ontwikkeling. Zo heb ik een jaar High School in Amerika gedaan en een half jaar in Ecuador gewoond voor mijn stage. Je begrijpt, ik wilde eigenlijk nog iets in het buitenland doen nu het nog kan. Een jaar geleden heb ik dan ook besloten om echt de stap te gaan wagen en weer naar het buitenland te vertrekken. Vervolgens ben ik opzoek gegaan naar de juiste studie. Ik vind veel aspecten in het bedrijfsleven leuk en wilde mijn studie dan ook breed houden. Al gauw kwam ik op Coventry University, een populaire universiteit van Information Planet, de master Business & Organisational Psychology tegen. Deze studie combineert marketing, human resource management en training/development met elkaar. Voor mij de perfecte combinatie!

DE START VAN MIJN AVONTUUR

Ondertussen ben ik volledig toegelaten, heb ik een kamer op de campus gekregen en de eerste informatie over de introductieweek ontvangen. Op 22 september start mijn avontuur in Engeland dan echt. Ik neem je hier graag in mee op deze blog en via insta informationplanetnl #tessinengeland. Zo krijg jij een uniek kijkje in het studentenleven in Engeland!

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.