Blog 3 Tess in Engeland


"De aankomende weken zullen druk worden. De deadlines komen langzaam in zicht, mijn familie komt hier nog een weekend langs en ik vlieg zelf op en neer naar Nederland. Nog even gas geven dus! "

BIJNA VAKANTIE

Wow, de tijd gaat hier snel! Nog maar vijf weken en dan zit het semester er al weer op, zijn mijn opdrachten ingeleverd en heb ik vijf weken vakantie. The perks of being a student I guess ;). De afgelopen weken heb ik vooral veel voor school gedaan, maar er is ook tijd geweest voor ontspanning! Zo heb ik een bezoek gebracht aan Warwick castle, ben ik een dag naar Manchester geweest, veel gegeten met ‘mijn Coventry familie’ en is mijn vriend op bezoek geweest.

WORKSHOPS

Naast het gewone leventje hier heb ik ook meerdere workshops gevolgd. Ik volg namelijk het ‘Global LeadershipProgramme’ van de universiteit. Dit is een apart programma waar elke student deel van kan worden. Het doel is om je de handvatten te geven om een zogenoemde wereldleider te worden. Er worden verschillende workshops gegeven zoals ‘emotional intelligence’, ‘communication skills’, ‘presentation skills’, ‘project management’ en nog veel meer. Daarnaast worden er bezoeken naar bedrijven georganiseerd zoals Jaguar, Bloomberg, Manchester Stadium en Liverpool Airport. Er wordt een internationale draai aangegeven door buitenlandse tripjes en taallessen aan te bieden. Kortom, een erg leuke manier om nóg  meer te kunnen leren tijdens je studie. Ik heb zelf elke week Spaanse les en al enkele workshops gevolgd. Ik ben erg benieuwd welke kansen we de rest van het jaar krijgen.

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.