Blog 4 Tess in Engeland


"Vakantie! Mijn laatste opdracht is ingeleverd en mijn eerste semester is afgelopen. Mijn vakantie kan beginnen! Even een terugblik op de afgelopen weken."

Opdrachten en scriptie

Eerlijk gezegd ben ik vooral bezig geweest met mijn opdrachten. Ik had er een voor elk vak. Zo moest ik een adviesrapport schrijven voor een nieuw werving en selectie procedure, een essay schrijven over twee onderwerpen die te maken hebben met het welzijn van werknemers en mijn scriptievoorstel indienen. Ik heb er voor gekozen om mijn scriptie te richten op de voor- en nadelen van verkorte werkdagen.

Familie!

Daarnaast stond deze maand ook in het teken van familie! Mijn ouders, broertje en zusjes zijn eind november een weekend overgevlogen voor de diploma uitreiking van mijn broertje. Hij heeft hier vorig jaar zijn master in supply chain management gevolgd. Dit was erg leuk om mee te maken. Het was namelijk veel officiëler dan ik gewend ben. Het vond plaats in de kathedraal van Coventry, en iedereen had een toga aan en het welgekende hoedje op. Leuk om zo een voorproefje te krijgen van mijn eigen uitreiking volgend jaar. Verder was het natuurlijk geweldig om iedereen weer te zien en hen mijn plekje te laten zien.

Nog geen week later vloog ik zelf naar Nederland voor de verjaardag van mijn vriend. Wat was het vreemd om weer in mijn eigen huis te zijn maar ook zo fijn! De hele week draaide om hem en zijn verjaardag en met moeite vertrok ik daarna dan ook weer naar Nederland.

Het was echter maar voor een paar weekjes want op dit moment zit ik alweer in Nederland en vier ik hier mijn vakantie. Eind januari vlieg ik weer naar Coventry, helemaal opgeladen voor een nieuw semester!

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.