Blog 5 Tess in Engeland

Back to school!

We zijn weer terug van weggeweest en ondertussen zit ik alweer een maand in Coventry. Het tweede semester is begonnen!

Dit semester heb ik weer drie vakken: consumerpsychology, leadership, engagement &motivation, en learning, training & development. Tot nu toe vind ik ze ontzettend leuk! Voor consumerpsychology mogen we een zelfgekozen merk analyseren en een advertentie voor maken. Bij leadership, engagement &motivation hebben we hele inspirerende gastcolleges en is de opdracht om een adviesrapport voor een bedrijf te schrijven. Bij het laatste vak, learning, training & development, zijn we bezig om een trainingsprogramma op te zetten. Kortom, ik ben weer ontzettend veel aan het leren en nog steeds geniet ik hier elke dag van.

Ook het ‘Global Leadership Programma’ gaat door. Zo heb ik vorige week een presentatie bijgewoond van de minister van cultuur uit Azerbeidzjan en staan er workshops op de planning over de business cultuur in verschillende landen.

Naast het serieuze school leven is er natuurlijk ook genoeg ruimte voor plezier. Dit semester hebben we al verschillende verjaardagen gevierd, feestjes gehad en een Valentijns diner met alle meiden georganiseerd. Volgende week komt mijn vriend weer een paar dagen langs, daarna is het nog ruim een maand knallen en dan zit het tweede semester er weer op. Tijd gaat snel, des te belangrijker om er van te genieten!

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.