Blog 6 Tess in Engeland

Terug in Nederland

Wat gaat de tijd snel! Het tweede semester zit er alweer op en ik ben terug in Nederland voor een welverdiende vakantie. Een echte vakantie kan je het alleen niet noemen helaas. Ik heb nog een opdracht die eind april ingeleverd moet worden en daarna moet ik toch echt met mijn scriptie gaan beginnen.

Deze maand zijn vooral veel uurtjes in de bieb geweest. Zelfs op de zondagen, wie het dat gedacht! De bibliotheek hier is echt geweldig. Hij is ontzettend groot en op elke verdieping is er een andere sfeer gecreëerd. Zo is er een verdieping waar je muisstil moet zijn. Hier heb je verschillende hokjes waar je alleen kan werken. Deze hokjes variëren van simpele bureaus en stoelen tot loungezitjes, waardoor het net lijkt alsof je in je eigen coupé zit. Er is ook een verdieping helemaal ingericht voor groepswerk. Hier zijn hokken met tv’s waar presentaties kunnen worden geoefend, whiteboards die zo groot zijn als muren waar makkelijk op gebrainstormd kan worden en hoeken met (nep)gras en zitzakken. Kortom, studenten zitten vaak liever in de bieb dan thuis op hun kamer.

Met het ‘Global Leadership Programme’ heb ik Wimbledon bezocht. Ja, ’s werelds bekendste tennisclub in Londen. Het was ontzettend leuk om eens iets totaal anders te zien. Vooral omdat je hier zelf - waarschijnlijk - niet zo snel komt. We kregen een tour door het stadion en het museum waar gebruikte tennisspullen en prijzen van door de jaren heen zijn tentoongesteld. Zo zie je nog eens wat en kom je nog eens ergens!

De komende weken ben ik in Nederland. In mei start het derde semester en zal ik weer terug naar Coventry gaan. Het is dan scriptie-tijd, het allerlaatste wat moet gebeuren voordat ik mijn master-papiertje binnen heb!

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.