Blog 7 Tess in Engeland

Scriptie en Trip naar Wales

Het laatste semester is alweer aangebroken en ik ben ondertussen druk bezig met mijn scriptie. Wat is de tijd snel gegaan! Bijna een jaar geleden kwam ik hier in Coventry aan en moest heel het avontuur nog beginnen, nu zit het avontuur er bijna op.

Alhoewel, nog niet helemaal! Op dit moment zit ik weer in Coventry voor mijn scriptie en een laatste vak. Mijn scriptie is iets waar ik tegenop kijk maar tot nu toe gaat het goed. Wij moeten een “systematic review” schrijven en je kan dit zien als een samenvatting van de wetenschappelijke artikelen over een bepaald onderwerp. Ik onderzoek hiermee de voordelen van verkorte werkdagen. Wie weet wat voor profijt dit nog op ons gaat hebben in de toekomst!

Daarbuiten heb ik dit semester nog een vak, consultancy. Dit wordt gegeven door de “Chartered Management Institute”, een welbekend management instituut wereldwijd, en we krijgen hier een volwaardig certificaat van wanneer we het vak hebben afgerond. Dit wordt voor elke master studie op Coventry University aangeboden en staat natuurlijk ontzettend goed op je cv.

Naast studie was er ook dit semester ruimte voor plezier gelukkig! Vorig weekend ben ik met een paar vriendinnen op een tripje naar een nationaal park in Wales meegegaan. Deze tripjes worden door de universiteit geregeld en alles wordt voor je geregeld. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over hoe je ergens komt, tickets et cetera. Wales heeft een ontzettend mooie natuur. We hebben dan ook de hele dag door het bos en langs meren gelopen, en ons weer helemaal opgeladen voor weer een studieweek.

Deze week heb ik nog een laatste gesprek met mijn scriptie begeleider en dan vlieg ik alweer naar huis met al mijn spullen. In Nederland zal ik mijn scriptie afronden en inleveren en als het goed is mag ik in november terug om mijn diploma op te halen met pak en al!

 

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.