Brunel University London

Brunel University London blinkt vooral in in de richtingen engineering, design en marketing, maar het heeft een breed overig kwalitatief aanbod. Brunel University London ligt niet in het hartje van London, toch hoef je niets te missen van het studentenleven in de Britse hoofdstad. Met de metro duurt het nog geen 30 minuten totdat je in het centrum van Londen staat. Daarnaast is het de enige universiteit met een eigen campus waar de studenten kunnen wonen. Door de beschikbare woonruimtes op het terrein van de school heb je alle faciliteiten die de universiteit te bieden heeft binnen handbereik en sta je middenin het Engelse en internationale studentenleven.

 

Studies bij Brunel University

  • Mechanical Engineering
  • Civil Engineering with Sustainability
  • Business and Management
  • International Business
  • Creative Writting 
  • Economics and Business Finance 
  • Computer Science
  • en nog veel meer....

Toelating & Advies

De toelatingseisen zijn per niveau, opleiding en per universiteit verschillend. Voor een opleiding van bachelor niveau heb je een secundair onderwijs diploma, MBO 4 diploma, HAVO-diploma, of een VWO-diploma nodig. Voor een masteropleiding is een afgeronde bachelor vereist. Je niveau Engels is ook belangrijk en hier zal ook op getoetst worden. 

Ons team met specialisten kan door veel ervaring en ons grote netwerk jou volledig begeleiden van A tot Z. We starten met een oriëntatiegesprek, waarna we jou voorzien van persoonlijk advies en natuurlijk bij je inschrijving bij de universiteit. Ook voor accommodatie, vluchten en verzekeringen kun je bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan lichten we onze begeleidingstrajecten graag toe. 

Campus

Naast de kamers die zich op de campus van Brunel University London bevinden zijn er nog veel meer faciliteiten en activiteiten beschikbaar voor de studenten. De professionele sportfaciliteiten springen er toch wel uit. Zelfs Usain Bolt komt naar deze campus om te trainen. Verder ligt de campus niet in het centrum van de stad, maar binnen 30 minuten sta je wel middenin deze bruisende stad. Uiteraard vind je op de campus alle faciliteiten die nodig zijn, zoals een supermarkt, een weekmarkt en natuurlijk een bar/restaurant. 

*Het kan zijn dat deze informatie is verouderd, voor de actuele informatie over Brunel University London bekijk de pagina op Information Planet. 

Universiteit in nummers

1966
Oprichtingsjaar

110
Nationaliteiten

227
Studierichtingen

13 700
Studenten

Wil jij aan de school studeren?

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.