Werkprogramma in Engeland

Werkprogramma Engeland

Wil jij graag werken in Engeland? Dan is dit programma echt iets voor jou! Je start met een korte taalcursus Engels bij onze partnerschool in Bournemouth die zich richt op de hospitality en catering industrie. Daarna wordt er een passende baan voor je gezocht, die zich zowel in Bournemouth en omstreken als ergens anders in de UK kan bevinden!

Londyn pri zapadu slunce

Ontdek Bournemouth

Entertainment en activiteiten
Bournemouth heeft alles voor een onvergetelijk verblijf in Engeland. Het strand is de beste van heel het Verenigd Koninkrijk en staat zelfs in de top 5 stranden in Europa! Maar niet alleen aan de kust kun je je vermaken. In de stad zelf is ook genoeg te beleven en te doen, of je er nu van houdt om te sporten of een theatervoorstelling te bekijken; alles is mogelijk.
Ook het uitgaansleven in Bournemouth heeft veel te bieden. Er worden live concerten gegeven en er is een uitgaansgebied vol met bars en nachtclubs. Je zult er dan ook veel internationale studenten treffen die op een school of universiteit in Bournemouth studeren.

Cultuur en historie
Dit neemt niet weg dat Bournemouth een typisch Engelse stad is met een rijke geschiedenis, beinvloed door de Noormannen en het Victoriaanse tijdperk. Je vindt dan ook verschillende musea die hier aandacht aan besteden. Ook veel huizen en gebouwen kennen de Victoriaanse bouwstijl, zo ook de taalschool waar je de Engelse taalcursus gaat volgen.  Verder is een bezoek aan Jurassic Coast ook een must; deze indrukwekkende kustlijn is opgenomen in de UNESCO werelderfgoed lijst en bevindt zich op een steenworp afstand van Bournemouth.

Omliggende steden
Wanneer je alles in Bournemouth gezien en gedaan hebt – wat onmogelijk lijkt – kun je een bezoekje brengen aan Londen. Binnen twee uur reis je van Bournemouth naar de hoofdstad van Engeland en hier raak je zeker niet uitgekeken! Ook de dichterbij gelegen plaatsen als Christchurch, Wimborne, Poole en de meer historische steden Southampton en Salisbury zijn zeker het bezoeken waard en vanwege de goede treinverbindingen goed te bereiken!

 

Minimaal 1 week les?

Dit programma begint met minimaal 1 week Engelse les in Bournemouth, deze lessen richten zich op luisteren, spreken, lezen, schrijven en grammatica. Je hebt 20 lessen algemeen Engels en 4 lessen specialised English voor de hospitality en catering industrie. Het is daarnaast ook mogelijk het aantal weken les vooraf iets uit te breiden en aan te raden is 2 tot 4 weken.

Alle materiaalkosten, leskosten en inschrijfgelden zitten inbegrepen in het programma.

Gratis Language Clinic

Je kunt iedere week ook gebruik maken van de gratis language clinic, waar je één op één advies krijgt in welk onderdeel je maar wilt in de Engelse taal.

Ook kun je deelnemen aan alle sociale activiteiten en excursies die door de school worden georganiseerd. Somige hiervan zijn geheel gratis en andere worden aangeboden tegen een kleine vergoeding

Betaald werk

Na de Engelse cursus word je ergens in Engeland geplaatst voor betaald werk. Dit is voor 12 tot 52 weken (afhankelijk van jouw keuze).

Je kunt overal door Engeland geplaatst worden en dit is afhankelijk van waar geschikt werk gevonden wordt op basis van jouw CV, motivatiebrief en Engels niveau! Het is de werkgever die de keuze maakt welke kandidaten ze uitkiezen.

De kosten om van Bournemouth naar je nieuwe werk te reizen worden volledig vergoed tenzij je natuurlijk gewoon in Bournemouth/Poole blijft om te werken!

Accommodatie

De huisvesting (self catered, kamer) gedurende de werkperiode wordt door de partnerschool in Bournemouth of de werkgever waar je geplaatst wordt geregeld en de kosten hiervan zijn maximaal 130,- GBP per week. 

 

Inbegrepen in dit programma

  • Vinden van werk voor 12 tot 52 weken in Engeland
  • Betaald werk, minimaal minimumloon
  • Kosten voor verplaatsing naar de plaats van werk
  • Taalcursus in Bournemouth van 24 lessen per week
  • Alle materiaalkosten
  • Inschrijfkosten
  • 24/7 contactnummer vanuit de partner in Engeland
  • Gratis wekelijkse language clinic in Bournemouth
  • Toegang tot alle school faciliteiten, sociale programma en excursies

 

*Het kan zijn dat de content op deze pagina is verouderd. 

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.