Goed nieuws voor EU-studenten na de Brexit!

Begin juli is het officieel bevestigd, ook voor het collegejaar 2019-2020 is het mogelijk voor EU-studenten om te studeren in Engeland voor hetzelfde collegegeld als de Engelse student. Dit betekent ook dat je als EU-student nog in aanmerking komt voor de studiefinanciering. 

Jaarlijk kiezen er ongeveer 8.600 studenten uit de EU voor een studie in Engeland en vormen een belangrijk onderdeel voor de Britse universiteiten. Nadat zij aan de bel hebben getrokken bij de overheid, uit angst om deze aantallen in verband met de Brexit te zien kelderen, heeft de minister van Onderwijs besloten om in ieder geval dus voor de nabije toekomst geen wijzigingen in het huidige systeem door te voeren. Nu is het afwachten wat het collegejaar 2020 gaat doen, maar wij hebben goede hoop dat er op de korte termijn weinig gaat veranderen.

 

*Het kan zijn dat de content op deze pagina is verouderd. Voor regels rondom de studiefinanciering verwijzen wij je graag door naar DUO

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.