Hult International Business School

Hult International Business School is een business georiënteerde universiteit met campussen over de wereld, waaronder Londen. Het doel van Hult International Business School is om het echte bedrijfsleven zo goed mogelijk na te bootsen voor de studenten. Om zo dicht mogelijk bij het echte bedrijfsleven te komen zijn de campussen gelegen in de grote steden waar het bedrijfsleven een belangrijke rol speelt.

Studies bij HULT

  • Bachelor of Business Administration
  • Global 1-year MBA
  • Global Executive MBA (part-time)
  • International Business
  • Finance
  • International Marketing

Toelating & Advies

De toelatingseisen zijn per niveau, opleiding en per universiteit verschillend. Voor een opleiding van bachelor niveau heb je een secundair onderwijs diploma, MBO 4 diploma, HAVO-diploma, of een VWO-diploma nodig. Voor een masteropleiding is een afgeronde bachelor vereist. Je niveau Engels is ook belangrijk en hier zal ook op getoetst worden. 

Ons team met specialisten kan door veel ervaring en ons grote netwerk jou volledig begeleiden van A tot Z. We starten met een oriëntatiegesprek, waarna we jou voorzien van persoonlijk advies en natuurlijk bij je inschrijving bij de universiteit. Ook voor accommodatie, vluchten en verzekeringen kun je bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan lichten we onze begeleidingstrajecten graag toe. 

Campus

Centraal in Londen staat ook een Hult campus. Deze campus bestaat uit een prachtig, klassiek gebouw dat is omgebouwd tot universiteit. Door de ligging op het kruispunt van de academische, media en financiële districten van London is deze campus ideaal voor een business university!

Alle campussen van Hult zijn voorzien van de meest recente technologieën die ook worden gebruikt bij alle grote multinationals. Als student zal je jezelf in een unieke omgeving wanen en ervaringen opdoen die totaal anders aanvoelen dan bij een klassieke opleidingen. Je zal het gevoel krijgen dat je als manager of directielid binnenstapt en hun taken uit moet voeren. Dit “corporate” gevoel in combinatie met de internationale omgeving is zeer inspirerend voor iedereen die business studies bij Hult gaat volgen.

*Het kan zijn dat de content op deze pagina is verouderd, de actuele informatie van HULT vind je op de Information Planet website. 

Universiteit in nummers

1964
Opgericht

3 000
Studenten

7
Campussen wereldwijd

6
Studierichtingen

Wil jij aan de school studeren?

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.