Kings College

Kings College 

Kings staat voor kwaliteit, diversiteit en proffesionaliteit. De scholen zijn geaccrediteerd door zowel Britisch Counsil als English UK daarnaast is Kings in Oxford een officieel IELTS Test Centre. Kings heeft ook de 2017 ESL School Group of the Year award gewonnen en is door EL Gazette uitgeroepen tot Centre of Excellence. 

Ze bieden ook alle studenten een garantie op de vooruitgang van hun vaardigheden.

Daarnaast bieden de taalscholen zeer geschikte Campus locaties voor jong en oud en zeker voor de wat langere cursussen. De aanpak van de scholen is zeer persoonlijk en de lessen zijn van top kwaliteit maar het gaat niet alleen om wat er in het klaslokaal gebeurd ook daarbuiten is veel aandacht voor de studenten doormiddel van support, sociale activiteiten (minimaal 2 gratis activiteiten iedere week!). 

Uniek aan Kings is dat ze voor jongeren al vanaf 16 jaar studenten residenties opties hebben! Bij veel scholen ben je tot je 18de verplicht om gebruik te maken van een gastgezin, niet bij Kings want doordat de accommodatie 24/7 voorzien zijn van volwassenen en bewaking is het hier mogelijk dus als minderjarige ook al in een studenten residentie te verblijven!

In het onderstaande overzicht vind je alle scholen van Kings:

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.