London College of Contemporary Arts

De creatieve branche groeit steeds verder, ook in de UK. London College of Contemporary Arts is voorral gespecialiseerd in Masters, Bachelors en zomercursussen die zoveel mogelijk carrièregericht zijn. Er wordt bij deze educatie vooral gefocust op een balans tussen leren en ervaring opdoen. De studenten worden gestimuleerd hun ideeën en creativiteit de vrije loop te laten. De docenten proberen hun studenten dan ook zoveel mogelijk te inspireren.  Dit doen ze vooral door middel van praktische lessen en motiverende gastsprekers die vanuit hun ervaring kunnen praten. Deze gastsprekers hebben al veel ervaring in de desbetreffende branche. De studenten worden zoveel mogelijk aangemoedigd om hun creatieve en ondernemende ideeën uit te spreken.

Studies bij London College of Contemporary Arts - Bachelor

  • Design
  • Film & Audio
  • Kunst
  • Mode
  • Uiterlijke Verzorging
  • Hospitality & Tourisme
  • Business & Management
  • Marketing Communicatie
  • Media & Journalistiek

 

Studies bij London College of Contemporary Arts - Master

  • Fashion Retail & Luxury Management

 

Toelating & Advies

De toelatingseisen zijn per niveau, opleiding en per universiteit verschillend. Voor een opleiding van bachelor niveau heb je een secundair onderwijs diploma, MBO 4 diploma, HAVO-diploma, of een VWO-diploma nodig. Voor een masteropleiding is een afgeronde bachelor vereist. Je niveau Engels is ook belangrijk en hier zal ook op getoetst worden. 

Ons team met specialisten kan door veel ervaring en ons grote netwerk jou volledig begeleiden van A tot Z. We starten met een oriëntatiegesprek, waarna we jou voorzien van persoonlijk advies en natuurlijk bij je inschrijving bij de universiteit. Ook voor accommodatie, vluchten en verzekeringen kun je bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan lichten we onze begeleidingstrajecten graag toe. 

Campus

LCCA ligt in het hart van de wereldstad Londen. In de stad is van alles te beleven en je vind er een grote mix van culturen. Na school kun je zo uit school het centrum van Londen inlopen.

 

Campus en faciliteiten

De school vindt het belangrijk de faciliteiten goed te onderhouden zodat de studenten hier goed gebruik van kunnen maken. Als student beschik je over de nieuwste technologieën.

-7 fashion studio's waarin zestig naaimachines staan.

-4 fotostudio’s

-diverse Mac studio’s

-grote fotoprinters

-3D-printers

-greenscreen faciliteiten

-professionele opnameapparatuur

-een bioscoopzaal 

*Bekijk het actuele aanbod van universiteiten in Engeland

Universiteit in nummers

9
Richtingen

1
Campus

Wil jij aan de school studeren?

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.