Newcastle University

Met de campus in hartje centrum en gerichtheid op internationalisatie is Newcastle University perfect voor jongeren die een ervaring voor het leven op willen doen. De school is erg internationaal door de 4000 studenten uit wel 100 verschillende landen die er lessen volgen. Ook zijn er eindeloos veel clubs en studentenverenigingen waar je je bij aan kunt sluiten. Er zijn eindeloos veel studies waar je uit kan kiezen en het is zelfs mogelijk om er voor een semester te studeren. Ze streven naar academische uitmuntendheid van wereldklasse. De reputatie, kwaliteit en universitaire structuur staan hoog in het vaandel. Van accounting tot psychologie, de keuzes zijn eindeloos. Je kunt wel kiezen uit meer dan 500 studies. Het is ook mogelijk om voor een semester te studeren aan de Newcastle University.De campus bevindt zich in het hart van de stad dus er is genoeg te doen.

Studies bij Newcastle University - Bachelor

  • BSc (Hons) Accounting and Finance
  • BSc (Hons) International Business Management
  • BSc (Hons) International Marketing Management 

Studies bij Newcastle University - Master

  • MSc Banking and Finance
  • MSc International Business Management
  • MSc International Marketing
  • Business and Management PhD
  • Economics PhD
  • Finance and Accounting PhD
  • Marketing PhD

Toelating & Advies

De toelatingseisen zijn per niveau, opleiding en per universiteit verschillend. Voor een opleiding van bachelor niveau heb je een secundair onderwijs diploma, MBO 4 diploma, HAVO-diploma, of een VWO-diploma nodig. Voor een masteropleiding is een afgeronde bachelor vereist. Je niveau Engels is ook belangrijk en hier zal ook op getoetst worden. 

Ons team met specialisten kan door veel ervaring en ons grote netwerk jou volledig begeleiden van A tot Z. We starten met een oriëntatiegesprek, waarna we jou voorzien van persoonlijk advies en natuurlijk bij je inschrijving bij de universiteit. Ook voor accommodatie, vluchten en verzekeringen kun je bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan lichten we onze begeleidingstrajecten graag toe. 

Campus

De Newcastle University is gelegen in het meest levendige deel van Londen. Je vind er veel winkels en culturele bezienswaardigheden. Naast studeren is er dus genoeg te doen en alles is te voet bereikbaar. De universiteit staat bekend om zijn goede onderwijs- en leeromstandigheden. Deze faciliteiten kun je verderop in de straat vinden. Door het gebouw te delen kunnen ook de laatstejaars er zichzelf voorbereiden op halen van hun diploma. Door deze leeromgeving ontmoeten studenten van verschillende studies elkaar.

 

Campus en faciliteiten

-Grote bibliotheken

-Laboratoria

-Een theater

-Een museum

*Bekijk de actuele informatie van Newcastle University

Universiteit in nummers

Meer dan
500 studies

200 clubs
en verenigingen

Erg gericht
op internationalisatie

Wil jij aan de school studeren?

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.