SAE Institute

Met campussen in London, Oxford, Liverpool en Glasgow is er genoeg keuze uit waar je wil studeren. Naast Engeland is SAE ook werkzaam in 25 andere landen met in totaal wel 53 campussen! SAE is vooral gespecialiseerd op gebied van muziek en ICT. De meeste cursussen zijn kort, waardoor je veel leert in een kortere tijd. Door hun vooruitstrevende visie is de SAE erg groot geworden. In de creatieve media is SAE institute de grootste opleider ter wereld.

Studies bij SAE Institute - Bachelor

Hieronder staan de meest populaire bachelor opleidingen van SAE:

  • Ba/bsc (hons) game art and animation
  • Ba/bsc (hons) visual effects and animation
  • Ba/bsc (hons) audio production
  • Ba/bsc (hons) digital film production
  • Bsc (hons) games programming
  • Ba/bsc (hons) web development
  • Ba/bsc (hons) music business

Studies bij SAE Institute - Master

Hieronder staan de meest populaire master opleidingen van SAE:

  • Ma/Msc Professional Practice (Creative Media Industries)

Toelating & Advies

De toelatingseisen zijn per niveau, opleiding en per universiteit verschillend. Voor een opleiding van bachelor niveau heb je een secundair onderwijs diploma, MBO 4 diploma, HAVO-diploma, of een VWO-diploma nodig. Voor een masteropleiding is een afgeronde bachelor vereist. Je niveau Engels is ook belangrijk en hier zal ook op getoetst worden. 

Ons team met specialisten kan door veel ervaring en ons grote netwerk jou volledig begeleiden van A tot Z. We starten met een oriëntatiegesprek, waarna we jou voorzien van persoonlijk advies en natuurlijk bij je inschrijving bij de universiteit. Ook voor accommodatie, vluchten en verzekeringen kun je bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan lichten we onze begeleidingstrajecten graag toe. 

Campus

Het is vaak een luxe wanneer je uit 3 of 4 campussen kunt kiezen. Door de groei van SAE kan je binnenkort een land en een campus kiezen die jou het meest aanspreekt.

 

Campus en faciliteiten

Elke campus staat vol met de beste high-tech apparatuur en andere benodigdheden. Als SAE studenten heb je genoeg apparatuur tot je beschikking.

-Mix studio's

-Bewerkingskamers

-Theaterzaal

-Filmstudio's

-Projectoren

-Mengpanelen

-Mogelijkheid tot het lenen van apparatuur

*Bekijk het actuele aanbod van de universiteiten in Engeland. 

Universiteit in nummers

3
Richtingen

53
Campussen

Wil jij aan de school studeren?

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.