Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh is het belangrijkste administratieve en culturele centrum van Schotland en biedt onderdak aan een half miljoen mensen. De stad heeft prachtige architectuur, een rijke culturele achtergrond en een schone en vriendelijke omgeving. Dankzij zijn fascinerende charme werd het in 1995 opgenomen in de UNESCO. Edinburgh maakt optimaal gebruik van zijn rijke geschiedenis en toert 13 miljoen toeristen per jaar. Er is veel te zien. Het dominante kenmerk van de stad is het plaatselijke kasteel, waar bijvoorbeeld Marie Stuartovna woonde. Elk jaar is er een traditioneel internationaal festival waar we alles kunnen zien, van ballet tot straatsirade. Schotten zijn over het algemeen heel blij en bereidwillig. Je kunt in de pub zitten met Scotch whisky, verschillende keren gedestilleerd, golf spelen of kitesurfen op de golven van de Noordzee.

Interesse in een Taalcursus in Edinburgh?

De prijzen via de taalschool geven je een goede indicatie, wil je precies weten hoeveel een cursus jou gaat kosten, welke accommodatie mogelijkheden beschikbaar zijn en of er speciale aanbiedingen zijn waar je gebruik van kunt maken?

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.