Birmingham

Taalcursus Engels in Birmingham

Birmingham is een grote stad gelegen in het westen van Engeland. het is de op een na grootste stad van het Verenigd Koninkrijk en de thuisbasis van vijf universiteitne. Het is een prachtige oude stad met veel mooie architectuur. Tijdens jouw taalcurus kun je een bezoekje brengen aan de Jewellery Quearter, Birmingham Museum & Art Gallery, St. Philip's Cathedral en nog veel meer prachtige oude architectuur. Birmingham wordt vaak gezien als een vriendelijke internationale stad en is goedkoper ten opzichte van bijvoorbeeld Londen. Aangezien de stad in het midden van Engeland ligt, biedt het dus ook een goede uitvalsbasis om het land te verkennen. 

Interesse in een Taalcursus in Birmingham?

We geven je graag meer informatie over de mogelijkheden voor een taalcursus in Birmingham. We bespreken graag jouw persoonlijke wensen en voorkeuren via een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek zullen we je alle informatie geven over jouw gewenste taalcursus. De kosten de taalcursus zijn afhankelijk van diverse factoren. De cursusduur en de gekozen accommodatie spelen hierbij een rol. We stellen daarom graag een vrijblijvende offerte voor je op, gekoppeld aan jouw wensen en voorkeuren zodat je alle kosten overzichtelijk op een rijtje hebt. Voor vragen en meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.