Bournemouth

Bournemouth is een van de meest populaire bestemmingen aan zee in Engeland. Dit vakantiestadje ligt in het zuidwesten van Engeland in Dorset en heeft meer dan 160.000 inwoners. Zomerfestivals, een bruisend nachtleven en meer dan 10 kilometer gouden zandstranden maken Bournemouth tot een aantrekkelijke toeristische bestemming, waar honderden studenten elk jaar hun taalvaardigheid verbeteren. Probeer "de golf op te vangen" op de branding, op een paard te rijden in de ongerepte natuur van New Forest of geniet met je vrienden van een barbecue op het strand! Vanaf Bournemouth is het slechts een uur rijden naar de grote havensteden Southampton en Portsmouth of naar het wereldberoemde UNESCO Stonehenge Monument.

Interesse in een Taalcursus in Bournemouth?

De prijzen via de taalschool geven je een goede indicatie, wil je precies weten hoeveel een cursus jou gaat kosten, welke accommodatie mogelijkheden beschikbaar zijn en of er speciale aanbiedingen zijn waar je gebruik van kunt maken?

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.