Bournemouth

Taalcursus Engels in Bournemouth

Bournemouth is een van de meest populaire bestemmingen aan zee in Engeland. Dit vakantiestadje ligt in het zuidwesten van Engeland in Dorset en heeft meer dan 160.000 inwoners. Zomerfestivals, een bruisend nachtleven en meer dan 10 kilometer gouden zandstranden maken Bournemouth tot een aantrekkelijke toeristische bestemming, waar honderden studenten elk jaar hun taalvaardigheid verbeteren. Probeer "de golf op te vangen" op de branding, op een paard te rijden in de ongerepte natuur van New Forest of geniet met je vrienden van een barbecue op het strand! Vanaf Bournemouth is het slechts een uur rijden naar de grote havensteden Southampton en Portsmouth of naar het wereldberoemde UNESCO Stonehenge Monument.

Interesse in een Taalcursus in Bournemouth?

We geven je graag meer informatie over de mogelijkheden voor een taalcursus in Bournemouth. We bespreken graag jouw persoonlijke wensen en voorkeuren via een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek zullen we je alle informatie geven over jouw gewenste taalcursus. De kosten de taalcursus zijn afhankelijk van diverse factoren. De cursusduur en de gekozen accommodatie spelen hierbij een rol. We stellen daarom graag een vrijblijvende offerte voor je op, gekoppeld aan jouw wensen en voorkeuren zodat je alle kosten overzichtelijk op een rijtje hebt. Voor vragen en meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.