Brighton

Taalcursus Engels in Brighton

Brighton is een van de beroemdste kustplaatsen in Engeland. Gelegen aan de zuidkust van Engeland, samen met Hove, Brighton en Hove is een belangrijk educatief centrum met twee universiteiten en een aantal hoogwaardige taalscholen. Door de combinatie van historische en culturele rijkdomen met verleidelijke stranden heeft Brighton de bijnaam "London on the Coast" gekregen en is het uitgegroeid tot een van Engeland's meest bezochte steden. Brighton biedt hoogwaardige culturele activiteiten in de vorm van festivals, theater- en filmvoorstellingen en live-concerten. Studenten kunnen ook genieten van het nachtleven, dat zeer gevarieerd is vanwege ontelbare bars, restaurants, clubs en uitgaansgelegenheden. 

Interesse in een Taalcursus in Brighton?

De prijzen via de taalschool geven je een goede indicatie, wil je precies weten hoeveel een cursus jou gaat kosten, welke accommodatie mogelijkheden beschikbaar zijn en of er speciale aanbiedingen zijn waar je gebruik van kunt maken?

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.