Brighton

Taalcursus Engels in Brighton

Brighton is een van de beroemdste kustplaatsen in Engeland. Gelegen aan de zuidkust van Engeland, samen met Hove, Brighton en Hove is een belangrijk educatief centrum met twee universiteiten en een aantal hoogwaardige taalscholen. Door de combinatie van historische en culturele rijkdomen met verleidelijke stranden heeft Brighton de bijnaam "London on the Coast" gekregen en is het uitgegroeid tot een van Engeland's meest bezochte steden. Brighton biedt hoogwaardige culturele activiteiten in de vorm van festivals, theater- en filmvoorstellingen en live-concerten. Studenten kunnen ook genieten van het nachtleven, dat zeer gevarieerd is vanwege ontelbare bars, restaurants, clubs en uitgaansgelegenheden. 

Interesse in een Taalcursus in Brighton?

We geven je graag meer informatie over de mogelijkheden voor een taalcursus in Brighton. We bespreken graag jouw persoonlijke wensen en voorkeuren via een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek zullen we je alle informatie geven over jouw gewenste taalcursus. De kosten de taalcursus zijn afhankelijk van diverse factoren. De cursusduur en de gekozen accommodatie spelen hierbij een rol. We stellen daarom graag een vrijblijvende offerte voor je op, gekoppeld aan jouw wensen en voorkeuren zodat je alle kosten overzichtelijk op een rijtje hebt. Voor vragen en meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.