Bristol

Taalcursus Engels in Bristol

Bristol is een dynamische, maar toch traditionele Engelse stad die rijke geschiedenis combineert met moderne trends. Gelegen in het zuidwesten van Engeland, op ongeveer 185 km van Londen en met 400.000 inwoners is het een van de tien grootste steden in Engeland. In het verleden is de welvaart van de stad in verband gebracht met de zakenhaven. Bristol is vandaag een van Engeland's meest aantrekkelijke steden en bakermat van kunstenaars. Muzikale sterren zoals Massive Attack, Portishead of kunstenaars Damien Hirst en Banksy zijn hier geboren. Loop door de Clifton Bridge, het Bristol-symbool, ontdek de straten van Banksy Street Art of bezoek de beroemde underground city clubs. Je zult je niet vervelen in Bristol! Voor een reis is er het nabijgelegen kuuroord Bath of anderhalf uur de UNESCO Stonehenge.

Interesse in een Taalcursus in Bristol?

We geven je graag meer informatie over de mogelijkheden voor een taalcursus in Bournemouth. We bespreken graag jouw persoonlijke wensen en voorkeuren via een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek zullen we je alle informatie geven over jouw gewenste taalcursus. De kosten de taalcursus zijn afhankelijk van diverse factoren. De cursusduur en de gekozen accommodatie spelen hierbij een rol. We stellen daarom graag een vrijblijvende offerte voor je op, gekoppeld aan jouw wensen en voorkeuren zodat je alle kosten overzichtelijk op een rijtje hebt. Voor vragen en meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.