Bristol

Bristol

Bristol is een dynamische, maar toch traditionele Engelse stad die rijke geschiedenis combineert met moderne trends. Gelegen in het zuidwesten van Engeland, op ongeveer 185 km van Londen en met 400.000 inwoners is het een van de tien grootste steden in Engeland. In het verleden is de welvaart van de stad in verband gebracht met de zakenhaven. Bristol is vandaag een van Engeland's meest aantrekkelijke steden en bakermat van kunstenaars. Muzikale sterren zoals Massive Attack, Portishead of kunstenaars Damien Hirst en Banksy zijn hier geboren. Loop door de Clifton Bridge, het Bristol-symbool, ontdek de straten van Banksy Street Art of bezoek de beroemde underground city clubs. Je zult je niet vervelen in Bristol! Voor een reis is er het nabijgelegen kuuroord Bath of anderhalf uur de UNESCO Stonehenge.

Interesse in een Taalcursus in Bristol?

De prijzen via de taalschool geven je een goede indicatie, wil je precies weten hoeveel een cursus jou gaat kosten, welke accommodatie mogelijkheden beschikbaar zijn en of er speciale aanbiedingen zijn waar je gebruik van kunt maken?

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.