Cambridge

Taalcursus Engels in Cambridge

Cambridge is een van de meest prestigieuze universiteitssteden ter wereld. Het ligt ongeveer 80 km ten noordoosten van Londen in de provincie Cambridgeshire. Het heeft ongeveer 124.000 inwoners, waarvan ongeveer 22.000 studenten wonen. De bekendste instelling is ongetwijfeld de University of Cambridge, maar het is niet de enige universiteit die kwaliteitsonderwijs biedt. We kunnen vooral de vriendelijke sfeer, de schone omgeving, de culturele diversiteit en de tolerantie van de lokale bevolking waarderen. Als multiculturele stad organiseert Cambridge jaarlijkse festivals en culturele evenementen. Cambridge staat ook bekend om zijn universitaire sportactiviteiten, waarvan de rugbywedstrijden van het Cambridgeshire en de universiteit van Oxford en roei-evenementen het bekendst zijn. Elk jaar komen duizenden studenten uit verschillende landen hier, worden een van hen!

Interesse in een Taalcursus in Cambridge?

We geven je graag meer informatie over de mogelijkheden voor een taalcursus in Bournemouth. We bespreken graag jouw persoonlijke wensen en voorkeuren via een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek zullen we je alle informatie geven over jouw gewenste taalcursus. De kosten de taalcursus zijn afhankelijk van diverse factoren. De cursusduur en de gekozen accommodatie spelen hierbij een rol. We stellen daarom graag een vrijblijvende offerte voor je op, gekoppeld aan jouw wensen en voorkeuren zodat je alle kosten overzichtelijk op een rijtje hebt. Voor vragen en meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.