Cambridge

Cambridge

Cambridge is een van de meest prestigieuze universiteitssteden ter wereld. Het ligt ongeveer 80 km ten noordoosten van Londen in de provincie Cambridgeshire. Het heeft ongeveer 124.000 inwoners, waarvan ongeveer 22.000 studenten wonen. De bekendste instelling is ongetwijfeld de University of Cambridge, maar het is niet de enige universiteit die kwaliteitsonderwijs biedt. We kunnen vooral de vriendelijke sfeer, de schone omgeving, de culturele diversiteit en de tolerantie van de lokale bevolking waarderen. Als multiculturele stad organiseert Cambridge jaarlijkse festivals en culturele evenementen. Cambridge staat ook bekend om zijn universitaire sportactiviteiten, waarvan de rugbywedstrijden van het Cambridgeshire en de universiteit van Oxford en roei-evenementen het bekendst zijn. Elk jaar komen duizenden studenten uit verschillende landen hier, worden een van hen!

Interesse in een Taalcursus in Cambridge?

De prijzen via de taalschool geven je een goede indicatie, wil je precies weten hoeveel een cursus jou gaat kosten, welke accommodatie mogelijkheden beschikbaar zijn en of er speciale aanbiedingen zijn waar je gebruik van kunt maken?

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.