Liverpool

Taalcursus Engels in Liverpool

Liverpool staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO vanwege zijn rijke geschiedenis en culturele diversiteit. Liverpool is vandaag een moderne stad met een groot aantal culturele en sportieve evenementen en een rijk nachtleven. Toerisme en diensten zijn sinds kort een belangrijk onderdeel van de economie van Liverpool. Talloze monumenten trekken niet alleen toeristen, maar ook filmmakers aan, dus Liverpool is een van de dichtstbevolkte steden van Groot-Brittannië. Het is hier dat de beroemde Beatles-band zich heeft gevormd, waardoor Liverpool de bakermat is van de popmuziek. The Cavern Club, waar the Beatles hun eerste concert hadden, is zeker een bezoek waard. Weinigen weten dat de geschiedenis van Liverpool is gekoppeld aan de Titanic. De eigenaar van het bedrijf dat de Titanic liet bouwen was hier, net als bijna alle bemanningsleden van het schip en de stop bij de lokale haven werd op het laatste moment geannuleerd. Last but not least, Liverpool is een bekend concept in de voetbalwereld, dankzij twee Premier League-clubs - Liverpool FC en Everton. Liverpool is een Engelse kampioen van achttien, vijf keer de Champions League en zeven Engelse bekers. Everton is de club die het langst in de Premier League speelt, negen keer de Engelse kampioen, vijf keer de Engelse beker en eenmaal de beker Cup-winnaars.

Interesse in een Taalcursus in Liverpool?

We geven je graag meer informatie over de mogelijkheden voor een taalcursus in Liverpool. We bespreken graag jouw persoonlijke wensen en voorkeuren via een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek zullen we je alle informatie geven over jouw gewenste taalcursus. De kosten de taalcursus zijn afhankelijk van diverse factoren. De cursusduur en de gekozen accommodatie spelen hierbij een rol. We stellen daarom graag een vrijblijvende offerte voor je op, gekoppeld aan jouw wensen en voorkeuren zodat je alle kosten overzichtelijk op een rijtje hebt. Voor vragen en meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.