Londen

Londen

Londen, wat moeten we daar nog extra over vertellen? Wie kent deze hoofdstad van Engeland niet? Het is een van de belangrijkste culturele en economische centra in de wereld. Deze multiculturele stad is de thuisbasis van 7.760.000 mensen uit alle hoeken van de planeet. Londen is bijzonder sympathiek tegenover een vriendelijke en schone omgeving, een hoge levensstandaard en culturele rijkdom. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan opties in het hele culturele spectrum. Bezienswaardigheden zoals de Westminster Abbey, Buckingham Palace, Tower Bridge en andere kunnen snel worden gedaan en zonder zorgen heeft Londen het beste stedelijke vervoerssysteem ter wereld. Er is nog steeds iets te ontdekken in Londen en je zult je zeker niet vervelen!

Interesse in een Taalcursus in Londen?

De prijzen via de taalschool geven je een goede indicatie, wil je precies weten hoeveel een cursus jou gaat kosten, welke accommodatie mogelijkheden beschikbaar zijn en of er speciale aanbiedingen zijn waar je gebruik van kunt maken?

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.