Manchester

Taalcursus Engels in Manchester

Manchester is een multiculturele stad, het mekka van voetbalfans, maar ook een belangrijk centrum van industrie, handel en kunst. Met bijna een half miljoen inwoners is het de dichtstbevolkte stad in Noordwest-Engeland. De bloei van de stad werd voornamelijk verzekerd door de industriële revolutie van de 18e eeuw, die onder andere de legendarische broek van de "kussens" creëerde. Manchester heeft ook de belangrijke bijdrage van de British Hall of Fame. Zo zijn Oasis, Bee Gees of The Chemical Brothers hier geboren. In 2008 werd Manchester gekozen als sportstad van het jaar. Ervaar de onmiskenbare atmosfeer van de derbyclubs van Manchester United en Manchester City, of je nu in het legendarische Old Trafford-stadion bent of in een Engelse pub woont of op slechts een half uur rijden van het Lake District National Park Lake District, bekend als het Manchester Waterpark.

Interesse in een Taalcursus in Manchester?

We geven je graag meer informatie over de mogelijkheden voor een taalcursus in Birmingham. We bespreken graag jouw persoonlijke wensen en voorkeuren via een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek zullen we je alle informatie geven over jouw gewenste taalcursus. De kosten de taalcursus zijn afhankelijk van diverse factoren. De cursusduur en de gekozen accommodatie spelen hierbij een rol. We stellen daarom graag een vrijblijvende offerte voor je op, gekoppeld aan jouw wensen en voorkeuren zodat je alle kosten overzichtelijk op een rijtje hebt. Voor vragen en meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.