Oxford

Oxford

Om te genieten van de ambiance van majestueuze universiteitsgebouwen, prachtige historische monumenten en lezen in parken waar bijvoorbeeld Oscar Wilde, Bill Clinton, Indira Ghandi of Margaret Thatcher naartoe gingen? Geen wonder. Oxford ligt ongeveer 85 km ten noordwesten van Londen aan de samenvloeiing van de Theems en Cherwell in Oxfordshire County. Het heeft bijna 150.000 inwoners, waarvan een groot deel bestaat uit studenten van over de hele wereld. Volgens studies werd tot 19,6% van de bevolking buiten Engeland geboren. Oxford staat bekend om zijn oudste universiteit in Engelssprekende landen - de Universiteit van Oxford en de ontwikkelde industrie (bijv. Rover).

Interesse in een Taalcursus in Oxford?

De prijzen via de taalschool geven je een goede indicatie, wil je precies weten hoeveel een cursus jou gaat kosten, welke accommodatie mogelijkheden beschikbaar zijn en of er speciale aanbiedingen zijn waar je gebruik van kunt maken?

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.