Oxford

Taalcurus Engels in Oxford

Om te genieten van de ambiance van majestueuze universiteitsgebouwen, prachtige historische monumenten en lezen in parken waar bijvoorbeeld Oscar Wilde, Bill Clinton, Indira Ghandi of Margaret Thatcher naartoe gingen? Geen wonder. Oxford ligt ongeveer 85 km ten noordwesten van Londen aan de samenvloeiing van de Theems en Cherwell in Oxfordshire County. Het heeft bijna 150.000 inwoners, waarvan een groot deel bestaat uit studenten van over de hele wereld. Volgens studies werd tot 19,6% van de bevolking buiten Engeland geboren. Oxford staat bekend om zijn oudste universiteit in Engelssprekende landen - de Universiteit van Oxford en de ontwikkelde industrie (bijv. Rover).

Interesse in een Taalcursus in Oxford?

We geven je graag meer informatie over de mogelijkheden voor een taalcursus in Bournemouth. We bespreken graag jouw persoonlijke wensen en voorkeuren via een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek zullen we je alle informatie geven over jouw gewenste taalcursus. De kosten de taalcursus zijn afhankelijk van diverse factoren. De cursusduur en de gekozen accommodatie spelen hierbij een rol. We stellen daarom graag een vrijblijvende offerte voor je op, gekoppeld aan jouw wensen en voorkeuren zodat je alle kosten overzichtelijk op een rijtje hebt. Voor vragen en meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.