Torbay

Torbay

Torbay is een van de populairste vakantiebestemmingen in Groot-Brittannië en een populaire bestemming voor Engelse studenten. Gelegen in het zuidelijke deel van Devon County in het zuidwesten van Engeland. De traditionele Engelse badplaats is te wijten aan het warme klimaat, gouden zandstranden, tropische palmbomen, luxe jachthavens en een bruisend nachtleven dat bekend staat als de "Engelse Rivièra". Hier zijn drie kustplaatsen in Torbay Bay: Torquay, Paignton en Brixham, met een bevolking van bijna 120.000 mensen. Ervaar waterskiën, maak een boottocht op Torbay's 30 kilometer lange kustlijn, bezoek de omliggende steden van Exeter met zijn monumentale kathedraal, de havenstad Plymouth, het Dartmoor National Park, de wereldberoemde UNESCO Stonehenge of Land's End - het meest westelijke oriëntatiepunt op het vasteland van Engeland in het naburige Cornwall County. Torbay, je wordt gewoon verliefd!

Interesse in een Taalcursus in Torbay?

De prijzen via de taalschool geven je een goede indicatie, wil je precies weten hoeveel een cursus jou gaat kosten, welke accommodatie mogelijkheden beschikbaar zijn en of er speciale aanbiedingen zijn waar je gebruik van kunt maken?

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.