Torbay

Taalcursus Engels in Torbay

Torbay is een van de populairste vakantiebestemmingen in Groot-Brittannië en een populaire bestemming voor Engelse studenten. Gelegen in het zuidelijke deel van Devon County in het zuidwesten van Engeland. De traditionele Engelse badplaats is te wijten aan het warme klimaat, gouden zandstranden, tropische palmbomen, luxe jachthavens en een bruisend nachtleven dat bekend staat als de "Engelse Rivièra". Hier zijn drie kustplaatsen in Torbay Bay: Torquay, Paignton en Brixham, met een bevolking van bijna 120.000 mensen. Ervaar waterskiën, maak een boottocht op Torbay's 30 kilometer lange kustlijn, bezoek de omliggende steden van Exeter met zijn monumentale kathedraal, de havenstad Plymouth, het Dartmoor National Park, de wereldberoemde UNESCO Stonehenge of Land's End - het meest westelijke oriëntatiepunt op het vasteland van Engeland in het naburige Cornwall County. Torbay, je wordt gewoon verliefd!

Interesse in een Taalcursus in Torbay?

We geven je graag meer informatie over de mogelijkheden voor een taalcursus in Torbay. We bespreken graag jouw persoonlijke wensen en voorkeuren via een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek zullen we je alle informatie geven over jouw gewenste taalcursus. De kosten de taalcursus zijn afhankelijk van diverse factoren. De cursusduur en de gekozen accommodatie spelen hierbij een rol. We stellen daarom graag een vrijblijvende offerte voor je op, gekoppeld aan jouw wensen en voorkeuren zodat je alle kosten overzichtelijk op een rijtje hebt. Voor vragen en meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.