Newcastle University London

De totaal nieuwe campus in Londen biedt business onderwijs dat wordt gedoceerd door docenten van Newcastle University. Naast een schoolcampus wordt de campus van Newcastle University ook gebruikt als onderzoekscentrum voor professoren. Financiële, bedrijfskundige en economische studies worden op deze campus aangeboden. Aan deze combinatie heeft de universiteit ook de bijnaam Business School te danken. De universiteit is uitmuntend in vele opzichten. Het staat dan ook bekend als een universiteit die gebaseerd is op de kwaliteit van zijn wetenschappelijk werk, die fantastische onderzoeken levert en veel doet met gemeenschappen, organisaties en het bedrijfsleven.

Studies bij Newcastle University

  • Accounting and Finance
  • International Marketing and Management
  • Banking and Finance
  • International Business Management

Toelating & Advies

De toelatingseisen zijn per niveau, opleiding en per universiteit verschillend. Voor een opleiding van bachelor niveau heb je een secundair onderwijs diploma, MBO 4 diploma, HAVO-diploma, of een VWO-diploma nodig. Voor een masteropleiding is een afgeronde bachelor vereist. Je niveau Engels is ook belangrijk en hier zal ook op getoetst worden. 

Ons team met specialisten kan door veel ervaring en ons grote netwerk jou volledig begeleiden van A tot Z. We starten met een oriëntatiegesprek, waarna we jou voorzien van persoonlijk advies en natuurlijk bij je inschrijving bij de universiteit. Ook voor accommodatie, vluchten en verzekeringen kun je bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan lichten we onze begeleidingstrajecten graag toe. 

Campus

Gevestigd in het levendige deel van Londen, bekend om zijn trendy winkels en culturele scenes. Net buiten de campus is de Spitalfields markt, het vintage Brick Lane en de wijk East London te vinden. Kortom, genoeg te doen voor tijdens jouw studentenleven, en alles op loopafstand!

Newcastle University London biedt uitstekende onderwijs- en leerfaciliteiten. Deze zijn te vinden in een ander gebouw in dezelfde straat. Dit gebouw wordt gedeeld, waardoor studenten die zich voorbereiden op een diploma ook gebruik kunnen maken van deze faciliteiten. Hierdoor is er een dynamische leeromgeving ontstaan waar studenten van allerlei studies elkaar ontmoeten.

*Bekijk de actuele informatie van Newcastle University

Universiteit in nummers

4
Campussen

6
Richtingen

2015
Oprichtingsjaar

£21 600
Startsalaris

Wil jij aan de school studeren?

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.