The University of Law

The University of Law is een hoog aangeschreven universiteit en gevestigd op negen verschillende locaties in Engeland. Vanwege de verschillende locaties heeft deze universiteit een groot netwerk opgebouwd. Of je nou als advocaat aan de slag wilt of het zakenleven in wilt gaan, met je studie aan the University of Law heb je de beste voorbereiding op je toekomstige carrière. Je krijgt op de universiteit namelijk les van ervaren advocaten die vaak ook ervaring in het zakenleven hebben.

Studies bij The University of Law

  • Law (3 year)
  • Law excellerated (2 year)
  • Graduate Diploma in Law
  • Bar Professional Training Course
  • Legal Practise Course
  • Online Master of Laws in Legal Practice
  • Online Masters of Science Degree in Law, Governance, Risk and Compliance 
  • LLM

Toelating & Advies

De toelatingseisen zijn per niveau, opleiding en per universiteit verschillend. Voor een opleiding van bachelor niveau heb je een secundair onderwijs diploma, MBO 4 diploma, HAVO-diploma, of een VWO-diploma nodig. Voor een masteropleiding is een afgeronde bachelor vereist. Je niveau Engels is ook belangrijk en hier zal ook op getoetst worden. 

Ons team met specialisten kan door veel ervaring en ons grote netwerk jou volledig begeleiden van A tot Z. We starten met een oriëntatiegesprek, waarna we jou voorzien van persoonlijk advies en natuurlijk bij je inschrijving bij de universiteit. Ook voor accommodatie, vluchten en verzekeringen kun je bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan lichten we onze begeleidingstrajecten graag toe. 

Campussen

The University of Law is gevestigd op negen verschillende locaties door heel Engeland. Al deze locaties bieden vele sociale activiteiten in de omgeving. De universiteit is gevestigd in Birmingham, Bristol, Chester, Exeter, Guildford, Leeds, London Bloomsbury, London Moorgate en Manchester. Genoeg keuze in locatie dus. Alle locaties zijn voorzien van de laatste technologieën waar je als student gebruik van mag maken. Sommige locaties hebben de beschikking over een rechtszaal om te kunnen oefenen in een realistische omgeving.

*Bekijk het actuele aanbod van universiteiten in Engeland. 

Universiteit in nummers

9
Campussen

16 000
Studenten

7
Richtingen

£21 000
Startsalaris

Wil jij aan de school studeren?

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.