Ulster University London

Ulster University komt van origine uit Noord-Ierland, door haar kwaliteitsonderwijs en een breed scala aan interessante studies is de reputatie van Ulster snel verspreid door het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben ze zich nu gevestigd in London en Birmingham. Ulster University is een praktijkgerichte universiteit en het hoofddoel is dan ook het ondersteunen van de studenten op alle mogelijke vlakken. Ulster University wordt wereldwijd erkend. 

Studies bij Ulster University

  • Accounting and Management
  • Business Studies 
  • Computing Systems 
  • MBA - Master in Business Administration
  • International Business - Master of Science 
  • Marketing - Master of Science 

Toelating & Advies

De toelatingseisen zijn per niveau, opleiding en per universiteit verschillend. Voor een opleiding van bachelor niveau heb je een secundair onderwijs diploma, MBO 4 diploma, HAVO-diploma, of een VWO-diploma nodig. Voor een masteropleiding is een afgeronde bachelor vereist. Je niveau Engels is ook belangrijk en hier zal ook op getoetst worden. 

Ons team met specialisten kan door veel ervaring en ons grote netwerk jou volledig begeleiden van A tot Z. We starten met een oriëntatiegesprek, waarna we jou voorzien van persoonlijk advies en natuurlijk bij je inschrijving bij de universiteit. Ook voor accommodatie, vluchten en verzekeringen kun je bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan lichten we onze begeleidingstrajecten graag toe. 

Campus

Gevestigd tussen de drukte van het Londense zakenleven en dichtbij West End. Is er genoeg te doen tijdens jouw studentenleven in London. De campus is dichtbij cafés, restaurants en pubs. Maar ook het zaken district ligt om de hoek, contacten zijn snel gelegd en de praktijkgerichte opleidingen van Ulster passen dan ook perfect bij deze locatie. 

Ultster University biedt uitstekende onderwijs- en leerfaciliteiten. Deze zijn te vinden door het gehele gebouw in London. Met de nieuweste technologieën en de ruimte om tussen colleges door te ontspannen, is dit een mooie leeromgeving in het hartje van London.

*Bekijk het actuele aanbod van universiteiten in Engeland. 

Universiteit in nummers

60.
Beste universiteiten van Engeland

26 000
Studenten

6
Campussen

£18 100
Startsalaris

Wil jij aan de school studeren?

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.