University of Gloucestershire

De universiteit van Gloucestershire werd opgericht in 1834 en bestaat uit 3 campussen (2 in Cheltenham en 1 in Gloucester). In 2001 verwierf de school de status van een universiteit. Het grootste voordeel van deze universiteit is dat studenten zogenaamde versnelde 2-jarige bacheloropleidingen (in meer dan 100 disciplines) kunnen volgen, zodat het onderzoek 1 jaar eerder afloopt en zowel tijd als geld bespaart. De universiteit biedt een groot aantal bachelor- en masterprogramma's.

Studies bij University of Glouchestershire - Bachelor & Pathways

Wij bieden partnerprogramma's aan de University of Gloucestershire als International Year One in samenwerking met het INTO Study Centre, dat haar studiecentra beheert bij verschillende toonaangevende Engelse universiteiten. International Year One is een voltijds vervanger voor het 1e jaar van de bacheloropleiding. Afgestudeerden van dit programma zijn statistisch meer succesvol in de studie, in vergelijking met studenten uit de standaard 1e leerjaar.

 

 • Accounting and Business Management
 • Advertising
 • Animal Biology
 • Applied Sport and Exercise Studies
 • Business and Management Studies
 • Computer Games Programming
 • Children and Young People's Practice
 • Creative Music Technology
 • Creative Writing
 • ...en veel meer!

Studies bij University of Glouchestershire - Master

 • Accounting and Finance
 • Applied Ecology
 • Community and Primary Care Practice
 • Creative and Critical Writing
 • Criminology
 • ...en veel meer!

Toelating & Advies

De toelatingseisen zijn per niveau, opleiding en per universiteit verschillend. Voor een opleiding van bachelor niveau heb je een secundair onderwijs diploma, MBO 4 diploma, HAVO-diploma, of een VWO-diploma nodig. Voor een masteropleiding is een afgeronde bachelor vereist. Je niveau Engels is ook belangrijk en hier zal ook op getoetst worden. 

Ons team met specialisten kan door veel ervaring en ons grote netwerk jou volledig begeleiden van A tot Z. We starten met een oriëntatiegesprek, waarna we jou voorzien van persoonlijk advies en natuurlijk bij je inschrijving bij de universiteit. Ook voor accommodatie, vluchten en verzekeringen kun je bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan lichten we onze begeleidingstrajecten graag toe. 

Campussen

De universiteit kent 3 campussen:

Het park
Het park is het grootste van 3 campussen en het administratieve centrum van de universiteit. The Campus ligt op slechts 15 minuten lopen van het centrum van Cheltenham. Cheltenham ligt in het centrum van Engeland. Het staat bekend om zijn prachtige architectuur, natuur en bergen, en er worden elk jaar verschillende festivals gehouden. U vindt traditionele Engelse tavernes, restaurants, cafés en winkelmogelijkheden. Op deze campus worden niet alleen klassieke cursussen (massamedia, bedrijven, rechten, management enz.), Maar ook een 2-jarige cursus voorbereidende bacheloropleidingen gegeven.

Francise Close Hall
Deze prachtig ingerichte historische campus ligt het dichtst bij het centrum van Cheltenham en het dichtst bij verschillende winkels, restaurants en sociale evenementen. Campussen richten zich op humaniora, onderwijs, natuurwetenschappen en creatieve industrieën.

Oxstall
Deze moderne nieuwe campus werd geopend in 2002 en is gevestigd in Gloucester. Gloucester ligt vlak bij de grens met Wales aan de rivier de Severn. In korte tijd heeft de campus een perfecte reputatie opgebouwd vanwege de vriendelijke atmosfeer, waar studenten en docenten elkaar ontmoeten. Oxstall ligt dicht bij Cheltenham en 2 andere campussen.

*Bekijk het actuele aanbod van universiteiten in Engeland. 

Universiteit in nummers

1834
Opgericht

10 000
Studenten

3
Campussen

£18 800
Startsalaris

Wil jij aan de school studeren?

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.