University of Derby

De University of Derby biedt studenten een omgeving waar ze zich volop kunnen focussen op  de ambitie die ze hebben voor hun vak. De universiteit heeft veel opleidingen die branchegericht zijn. Er zijn 3 campussen die elk zijn eigen charmes hebben. In de laatste 10 jaar is er onwijs veel geïnvesteerd in de beste universitaire faciliteiten die je zult vinden in de UK. Bijna alle afgestudeerde studenten vinden binnen 6 maanden werk nadat ze afgestudeerd zijn. Ondernemerschap staat hoog in het vaandel op deze universiteit.

Studies bij University of Derby

Er is een erg groot aanbod aan studies op deze universiteit. Hieronder staan enkele richtingen die de universiteit aanbiedt:

  • Health and Social Care
  • Business, Law and Social Sciences
  • Life and Natural Sciences
  • Engineering and Techonology
  • Arts, Humanities and Education
  • Financing and Acounting

Toelating & Advies

De toelatingseisen zijn per niveau, opleiding en per universiteit verschillend. Voor een opleiding van bachelor niveau heb je een secundair onderwijs diploma, MBO 4 diploma, HAVO-diploma, of een VWO-diploma nodig. Voor een masteropleiding is een afgeronde bachelor vereist. Je niveau Engels is ook belangrijk en hier zal ook op getoetst worden. 

Ons team met specialisten kan door veel ervaring en ons grote netwerk jou volledig begeleiden van A tot Z. We starten met een oriëntatiegesprek, waarna we jou voorzien van persoonlijk advies en natuurlijk bij je inschrijving bij de universiteit. Ook voor accommodatie, vluchten en verzekeringen kun je bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan lichten we onze begeleidingstrajecten graag toe. 

Campus

De University of Derby heeft wel 3 campussen, deze liggen allemaal in het hartje van het land. Het maakt niet uit welke studie je wilt volgen, alles is mogelijk. Er is genoeg te doen voor iedereen. De afwisseling van het drukke centrum van de stad is de perfecte afwisseling van de rust en cultuur die er te vinden is. Alles is snel te bereiken.

 

Campus en faciliteiten

Als toonaangevend instituut mogen natuurlijk ook de onderstaande faciliteiten hier niet ontbreken:

-Veel ruimte voor events en meetings buiten collegezalen

-Sportfaciliteiten ondergebracht in het Human Performance Unit

-Medische oefencentra

-Dansruimtes

-Nagebootste beurshal voor de economische studies

*Bekijk de actuele informatie van de University of Derby

Universiteit in nummers

3
Campussen

96%
Baan binnen zes maanden

Wil jij aan de school studeren?

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.