Stage in Engeland

Wil je niet per se studeren in Engeland, maar wil je wel de ervaring hebben om er een tijdje te wonen en leven, dan kun je ook overwegen een stage te lopen in Engeland. Het behoeft niet heel veel uitleg, want het Britse bedrijfsleven staat natuurlijk bekend om zijn professionaliteit. Vele multinationals hebben hier hun kantoor en zeker in steden als London zijn er veel bedrijven die graag international stages bieden.

Naast de stages die onderdeel vormen van je huidige MBO of HBO, zijn er ook Maatschappelijke Stages te organiseren met Stagehuis. Dit zijn kortdurende stages van 1 of 2 weken en beschikbaar voor middelbare scholieren die tweetalig onderwijs volgen, het zogeheten TTO-traject.

Wil je een goed beeld krijgen van hoe een stage in Engeland eruit ziet? Lees dan de ervaring van Richard, die in London zijn stage heeft gevolgd als onderdeel van zijn studie ICT & Media Design.

Naast Stagelopen in Engeland heb je ook de mogelijkheid te kiezen voor een Werkprogramma.

Studeren in Engeland, Taalcursussen, Bachelors, Masters en High-School 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.